Weekendul acesta cea mai apreciată locație de shopping și entertainment din Botoșani, Uvertura Mall aniversează 9 ani de când le oferă clienților o experiență de shopping unică, punându-le la dispoziție cel mai mare număr de magazine din Botoșani, ce adună la un loc atât branduri internaționale, cât și branduri locale consacrate.
Încă de la deschidere și până în prezent, Uvertura Mall a angrenat o serie de evenimente fabuloase: concerte cu artiști naționali îndrăgiți, evenimente culturale, proiecte sociale, prezentări de modă și altele.
Începând de vineri, 25 Martie și până sâmbătă seara, pe 27 Martie, cei mai talentați copii din România și nu numai, vor impresiona cu momentele lor artistice pe scena de la Uvertura Mall, în cadrul Festivalului de Muzică pentru Copii și Adolescenți- Cheia Sol-Music For All.
Și pentru a continua tradiția marilor concerte ce au avut loc la Uvertura Mall de-a lungul celor 9 ani, sâmbătă, 26 Martie, de la orele 19:00, pe scenă va urca una dintre cele mai longevive și îndrăgite trupe din showbizul românesc, trupa PROCONSUL, ce promite să vă ofere un spectacol incendiar!