Despre UVERTURA MALL

Uvertura Mall reprezinta cea mai apreciata locatie de shopping si entertainment din Botosani, cu prezenta a peste 80 de magazine apartinand partenerilor locali, nationali si internationali. Complexul comercial este si cea mai impunatoarea cladire din Botosani, prin arhitectura, inaltime și dispunerea spatiilor. 

Cu o suprafata desfasurata de peste 14.000 mp, complexul comercial este o alternativa perfecta pentru petrecerea timpului liber intr-un cadru intim, placut, inconjurat de vegetatie luxurianta, toate menite sa asigure si cea mai placuta experienta la cumparaturi. 

Cele mai noi modele sau tendinte in moda sunt prezente in colectiile brandurilor din Uvertura Mall, la preturi, oferte si promotii atractive. Cumparaturile realizate in magazinele din Uvertura Mall reprezinta garantia unui stil vestimentar la moda, cool si casual, sau elegant si sofisticat.

Uvertura Mall a implementat pe piata locala un nou tip de shopping, la cele mai inalte standarde calitative prin asigurarea cadrului unde dorintele clientilor se intalnesc cu ofertele brandurilor importante din Romania si din strainatate.

Suprafata inchiriabila

Spatii comerciale

Vizitatori lunar

Ne puteti scrie