Povestea brandului romanesc Sabrini a inceput acum aproape 20 ani, la Botosani, din pasiunea pentru eleganta, estetica frumosului si universul spectaculos al metalelor si pietrelor pretioase.

In prezent, Sabrini are o retea de 27 de magazine, la nivelul Romaniei, in orasele: Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Buzau, Timisoara, Oradea, Deva, Arad, Targu Mures, Sibiu, Cluj, Brasov, Bucuresti, Craiova si se afla in continua expansiune.

Brandul Sabrini detine unitate de productie proprie si creare de bijuterii, ofera garantie timp de doi ani pieselor achizitionate si recicleaza materia prima prin intermediul programului “Buy Back”, desfasurat permanent.

De-a lungul anilor Sabrini si-a extins portofoliul cu urmatoarele branduri proprii: DeRuvo – bijuterii din aur 18k cu diamante si pietre pretioase, Blanco’s – inele de logodna si bijuterii din aur 18k cu diamante, Sabrini Gold – inele de logodna si bijuterii aur 14k, Passione Perla – bijuterii din aur cu perle, Fantazzia – bijuterii din argint cu pietre naturale, Carla M – bijuterii din argint, Shinsaki Pearls – bijuterii din argint cu perle, Leo Marcus – bijuterii din aur/argint barbatesti, sub care sunt create piese autentice, care dau o eleganta inconfundabila oricarei tinute feminine sau masculine.

Cu o gama variata de bijuterii branduri proprii dar si piese si accesorii multibrand internationale care le pun in evidenta personalitatea si stilul, Sabrini este alaturi de clientii sai in fiecare zi si de fiecare data cand acestia sarbatoresc evenimente si momente deosebite pentru ei si impreuna cu cei dragi.