Cu o istorie mai mare de 15 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața locală care oferă servicii medicale oftalmologice, determinări de dioptrii și adaptări la lentile de contact, precum și servicii de montaj. Propunem un brand pentru întreaga familie: ne definește grija pe care o acordăm celor care ne vizitează magazinele, responsabilitatea și profesionalismul cu care îi tratăm pe toți cei cu care interacționăm.

 Magazinele OPTIblu sunt dotate cu aparatură modernă de ultimă generație și au personal specializat reprezentat de opticieni, optometriști, medici oftalmologi și consilieri în vânzări, care beneficiază de instruiri periodice, formând o echipă competentă și profesională, care vă poate ajuta să găsiți produsele necesare nevoilor dumneavoastră.

 În rețeaua OPTIblu oferim o gamă completă de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii.

OPTIblu este importator al mărcilor consacrate precum: Fendi, Celine, Gucci, Dior, Carrera, Pierre Cardin, OXYDO, Tommy Hilfiger, Boss Orange, Hugo Boss, Max&Co., MaxMara ,Polaroid, Hello Kitty, Titeuf, Tom Ford, Roberto Cavalli, Montblanc, Owlet, Owlet Plus, Polar, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Click Vision, Thema, Montini, Life, Mainhattan, Iceberg, John Richmond, Moschino, Sisley, United Colours of Benetton, Missoni și Try.