Cu o experienta de peste 20 de ani si 80 de magazine deschise in domeniul reciclarii si comercializarii articolelor vestimentare in Ungaria, Hada Fashion ajunge si in Romania.

Cu un ADN bine structurat, lantul de magazine Hada Fashion, indeplineste cele 3 caracteristici de baza din zona de Fashion :
STIL – Stilul este o compenta unica si diversa pentru fiecare persoana In parte, tocmai de aceea hainele, incaltarile si accesoriile sunt selectionate cu grija si intodeauna In tendinte. Diversitatea si volumul mare de articole regasite in magazinele noastre iti vor da libertate imaginatiei si creatiei fashioniste.

MODA – Pornind de la pantalonul evazat, blugul skinny ,camasile supradimensionate acestea sunt doar cateva articole ce definesc moda si nu vor iesi niciodata din trend. Incercam sa tinem pasul si sa iti oferim complexitatea de care tu ai nevoie pentru a fi zilnic altcineva.

CALITATE – Cel mai important si de pret aspect dupa care ne ghidam este CALITATEA. Dorim sa oferim clientilor nostrii articole de o nota superioara, de la branduri consacrate ce au dat tonul in industria modei, precum : Hugo Boss, DKNY jeans, Abercrombie & Fitch, Mark & Spencer, dar si branduri fast fashion, precum : Top Shop, Hollister & CO, New Look, River Island, George, Atmosphere, Primark ce vor fi intotdeauna pe placul tuturor. In momentul de fata suntem prezenti in 11 orase din Romania : Alexandria, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Craiova, Focsani, Galati, Ploiesti, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea si continuam sa ne extindem astfel ca tu sa poti beneficia de articolele tale la preturi exceptionale.