Ideea pentru Crazy Bubble Tea a început cu primul gust al unicului Bubble Tea. Curând după aceea, ideea a fost urmată de un vis de a aduce direct din Taiwan în Polonia. În fiecare zi ne apropiam de crearea brandului Crazy Bubble și Silezia a fost aleasă pentru începutul călătoriei noastre din Taipei.

Ce ne deosebește de competiție? În primul rând, suntem primul importator din Polonia de toate ingredientele de la creatori nativi, în al doilea rând, compania noastră este co-creată de un grup de prieteni. Ne plac provocările noi, cunoaștem piața asiatică și, cel mai important, cu formulele noastre Crazy Bubble vrem să trezim entuziasm și să oferim multă energie. Bubble Tea este pasiunea noastră și suntem bucuroși să vă împărtășim ideile noastre pentru noi arome delicioase.

In acest moment suntem cel mai mare brand de bubble tea din Polonia, avem peste 70 de locatii. Din 2021 suntem si in Romania  si Lituania.In Romania avem prima locatie la Oradea si suntem in plina expensiune. Ne dorim pentru 2021 cel putin 10 locatii noi.

Bauturile noastre:

  • Ceai cu bule – ceai verde sau negru – un amestec de ceai , sucuri de fructe si gheata. Arome: affine, struguri, grapefruit, mar verde, kiwi, kumquat, lamiae, lytchee, mango, maracuya, menta, pepene galben, portocala, papaya, piersica, ananas, zmeura, capsuni, pepene, verde
  • Sorbet – cu gheata zdrobita – este bautura perfecta pentru zilele toride. Facuta cu o reteta originala pe baza de gheata si siropuri de fructe combinate cu poppinguri din Taiwan , ofera o bautura racoritoare si gustul asa cum va place !
  • Latte cu gheata in mai multe arome delicioase este o alegere excelenta pentru iubitorii de bauturi pe baza de lapte cu un popping din perle de tapioca originale taiwaneze.
  • Bauturi cu cafea, fierbinte sau cu gheata O combinatie de Crazy Bubble tea si cafea? De ce nu? Asigurativa ca incercati delicioasele noastre cafele reci , calde, frappe- acestea vor satisfice cu siguranta fiecare cafea gourmet. Adaugati bile popping sau jeleu sau tapioca si bucurati- va de o noua experienta gustativa.

Arome: banana, caramel, nuca de cocos, mango, pepene galben, alune, papaya, taro , capsuni, vanilie