Casa Painii a fost fondata in 2004 si si-a inceput activitatea ca o mica sectie de panificatie. Inca de la inceput, Casa Painii a produs specialitati nemaintalnite pe piata clasica a painii, pana atunci axata in special doar pe paine alba. Impreuna cu Bakaldrin Austria, Casa Painii a dezvoltat o gama noua de specialitati, reusind sa produca din faina de secara, faina neagra, seminte si mixuri o gama de produse care a prins foarte bine la consumatori. Asa a inceput sa prinda contur compania care a devenit liderul incontestabil al pietii de panificatie, patiserie si cofetarie din judetul Botosani.
Astazi, Casa Painii inseamna peste 600 clienti, peste 42 de puncte de vanzare proprii, un partener serios pentru toate supermarketurile din zona si pentru zeci de cantine din toata Romania.
Portofoliul bogat si gustos de produse este in continua expansiune, aproape in fiecare saptamana o noua specialitate fiind introdusa in linia de productie si ulterior in magazine.
Pentru toate acestea, Casa Painii le multumeste inca o data clientilor – ei fiind in primul rand cei care ofera satisfactia muncii!