Noi am visat la cel mai special desert și ne-am propus să-l transformăm în realitate. Betty Ice este visul nostru, fondat în 1994 și recunoscut în prezent ca una dintre cele mai importante companii de înghețată din România.

Am pornit la drum cu misiunea să fim cei mai buni în ceea ce facem. Cea mai bună înghețată a devenit țelul nostru. Am învățat din mers tot ce ne-a trebuit și-am trecut peste reușite și nereușite pentru a deveni experți ai înghețatei.

Cu utilaje de ultimă generație și cu eforturi unite am reușit ca Betty Ice să fie inclusă în grupul celor mai moderne fabrici de înghețată din Europa. Suntem mândri de munca noastră și foarte exigenți cu produsele pe care le facem.

Viziunea noastră a fost construită în jurul naturii. Toate experimentele și toată munca de cercetare ne-au făcut să înțelegem că cea mai mare sursă de inspirație este, fără îndoială, natura. Asa că ne-am ales ingredientele cu mare atenție și-am început să creăm gusturi și arome firești. Fiecare sortiment Betty Ice are statutul unei opere gastronomice. Înghețata noastră este delicată, fină, cremoasă, combinată cu fructe, cu alune, toppinguri sau cu alte bunătăți pe care le puteți aprecia și mai mult descoperindu-le singuri.

Aceasta este înghețata noastră. Creată din pasiune, pentru a naște pasiuni.