De marți, 16 August , Uvertura Mall aduce tuturor botoșănenilor o experiență unică, menită să dezvolte creativitatea și să răspundă curiozităților legate de spațiu, planete, galaxii.

Spectacolele full-dome de la Uvertura Mall se desfășoară sub auspiciile unei iniţiative private care reunește complexul UVERTURA MAL

 

L cu ELISAND PLANETARIUM. 

Programul include proiecții cu tematică de astronomie, destinate tuturor categoriilor de vârstă.

Cupola gonflabilă amplasataă la etajul al 4-lea, în Uvertura Mall, cu un diametru de 8 metri, este dotată cu un proiector digital de planetarium și scaune special gândite să ofere confort și o vizionare panoramică ce contribuie la realizarea unui spectacol memorabil pentru 35 de spectatori/serie.

Principala proiecție este spectacolul full-dome „DE PE TERRA ÎN UNIVERS” care prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp.

Bucurați-vă de splendoarea simfoniei corpurilor cerești din Sistemul Solar!

Călătoriți către locurile de naștere ale stelelor, dar și în locurile unde stelele  s-au stins! Vom merge mai departe de Calea Lactee, vom traversa imensitatea inimaginabilă a miliadelor de galaxii și vom zări marginile Universului Observabil, la cca. 14 miliarde de ani lumina!

Proiecțiile pot fi vizionate în fiecare zi, în intervalul orar 10:00-21:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei!

Vă așteptăm!